Orthopedische wandelschoenen

U houdt van wandelen, maar door uw voetproblemen kan dat helaas niet meer, of slechts beperkt. Regelmatig zijn orthopedische wandelschoenen de oplossing voor mensen die graag veel wandelen en actief bezig zijn, maar last hebben van voetklachten. Wat zijn orthopedische schoenen precies en wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat zijn orthopedische wandelschoenen

Veld Orthopedische Schoentechniek is gespecialiseerd in het volledig op maat maken van orthopedische schoenen. Dit zijn schoenen die speciaal worden ontwikkeld voor mensen met voetproblemen. Ook andere lichamelijke klachten zoals rug- en knieklachten kunnen voortkomen uit een probleem in de voet. Deze klachten zullen ook verminderen door het dragen van orthopedische schoenen.

Orthopedische schoenen zijn er in allerlei verschillende modellen en voor verschillende doeleinden. Zo zijn er orthopedische vrijetijdsschoenen, maar ook sportschoenen en werkschoenen. Onze orthopedische wandelschoenen zien er van de buitenkant hetzelfde uit als een normaal model. De binnenkant is voorzien van aanpassingen die zorgen voor verminderde klachten. Alleen een geoefend oog kan de orthopedische schoenen die tegenwoordig gemaakt worden onderscheiden van gewone confectieschoenen.

Aanmeten orthopedische wandelschoen

Hoogstwaarschijnlijk bent u al bij de huisarts geweest om uw voetklachten te bespreken. Dan heeft u wellicht ook al een doorverwijzing gekregen voor het laten aanmeten van orthopedische wandelschoenen. De volgende stap is het aanmeten van de orthopedische wandelschoenen.

Tijdens deze eerste afspraak nemen wij de maten van uw voeten op. U krijgt de keuze uit verschillende kleuren en modellen. Wij begrijpen namelijk dat uw wandelschoenen niet alleen lekker moeten zitten, maar ook mooi moeten zijn!

Ontwerpen orthopedische wandelschoenen

Onze orthopedische wandelschoenen worden volledig op maat gemaakt. Dit houdt in dat wij geen standaard modellen op voorraad hebben: de schoenen worden ontworpen na het aanmeten. De levertijd van orthopedische wandelschoenen is gemiddeld 12 weken.

Orthopedische wandelschoenen van Veld Orthopedische Schoentechniek

Wij zijn al meer dan 40 jaar de orthopedisch specialist in de Kop van Noord-Holland. Onze jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken zorgt ervoor dat wij de oplossing kunnen bieden voor veel verschillende klachten. Wilt u een afspraak bij ons maken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Veld orthopedische schoentechniek
Vestiging Hoorn
Nieuwe Steen 32D, 1625 HV Hoorn
Vestiging Alkmaar
Keesomstraat 8C, 1821 BS Alkmaar
51797429

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend.

Afspraak maken?

Uitgebreid formulier