Hippe orthopedische schoenen, bestaan die wel?

Orthopedische schoenen waren vroeger vooral praktisch. Esthetiek was niet van belang, het ging erom dat het lopen en bewegen gemakkelijker werd. Hippe orthopedische schoenen? Daar was in vroeger tijden geen sprake van. Helaas is dat imago een beetje blijven hangen. Onterecht, want niet alleen de techniek is erop vooruitgegaan, ook het uiterlijk van orthopedische schoenen is al lang niet meer wat het geweest is. Wie zich afvraagt of er hippe orthopedische schoenen bestaan kan dus opgelucht ademhalen.

 

Hippe orthopedische schoenen: welke modellen zijn er allemaal?

Vooral kinderen en jongeren hebben een specifieke smaak. Zij vinden het prettig als je aan de buitenkant niet of nauwelijks kunt zien dat het om orthopedische schoenen gaat. Ook hebben zij vaak een heel duidelijk beeld van wat zij mooi vinden. Maar ook volwassenen zijn blij met de vele keuzemogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Voor orthopedische schoenen geldt net als bij gewone schoenen: voor elk wat wils.

Rob Verhoogt, orthopedisch schoentechnicus bij Veld Orthopedische Schoentechniek Alkmaar, vertelt: ‘Veel mensen weten wel dat orthopedische schoenen nodig zijn om een bepaald probleem te verhelpen, maar zij vragen zich soms wel af of zij de schoenen wel met plezier zullen dragen. Gelukkig kunnen wij onze klanten snel geruststellen. Er is enorm veel keuze. Sneakers, laarsjes, felle kleuren of zakelijke schoenen, het kan allemaal. Klanten kunnen zelf meebeslissen over de materiaalsoorten en kleuren. Het is altijd mooi om te zien dat een klant zijn nieuwe schoenen aantrekt en trots de deur uitloopt.’

 

Waar koopt u hippe orthopedische schoenen?

Een goede orthopedisch schoenmaker, ofwel een orthopedisch schoentechnicus, helpt u om de beste keuze te maken. Uiteraard is techniek een heel belangrijk onderdeel. Uitgebreid onderzoek wijst uit welke schoentechnische aanpassing nodig is. Daarna worden de mogelijkheden met u besproken. Wat is uw smaak? Hoe ziet uw dagelijks leven eruit? Met deze vragen probeert de orthopedisch schoentechnicus erachter te komen wat bij u past. Wij laten u voorbeelden, materialen en kleuren zien. U maakt uiteindelijk zelf een keuze en na een productietijd van twaalf weken kunt u de schoenen komen ophalen. Hoe het werkt met vergoeding door de zorgverzekeraar leest u hier.

Bent u op zoek naar eigentijdse orthopedische schoenen? Bekijk dan een greep uit onze collectie voor dames, of voor heren. Dat geeft u een goede indruk van de mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom bij Veld Orthopedische schoentechniek in Hoorn of Alkmaar.

 

Rob Verhoogt in het Noordhollands Dagblad

...

Rob Verhoogt in het Noordhollands Dagblad

Op zaterdag 29 juni publiceerde het Noordhollands Dagblad een uitgebreid artikel over het dankbare werk van Veld Orthopedische Schoentechniek. 

Lees meer
 

Rob Verhoogt bij Veld Orthopedische Schoentechniek

...

Rob Verhoogt bij Veld Orthopedische Schoentechniek

Ter versterking van ons team verwelkomen wij Rob Verhoogt bij Veld Orthopedische Schoentechniek. Rob Verhoogt is al ruim 21 jaar bekend op het gebied van loopanalyses, sportinlays, schoenaanpassingen, steunzolen en orthopedisch schoeisel in de regio Alkmaar.

Lees meer
 

Opening vestiging Keesomstraat Alkmaar

...

Opening vestiging Keesomstraat Alkmaar

Met veel trots maken wij bekend dat we een nieuwe vestiging gaan openen! Naast onze mooie locatie in Hoorn, breiden wij ons nu verder uit naar Alkmaar.

Lees meer

Contact

Veld orthopedische schoentechniek
Vestiging Hoorn
Nieuwe Steen 32D, 1625 HV Hoorn
Vestiging Alkmaar
Keesomstraat 8C, 1821 BS Alkmaar
51797429

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend.

Afspraak maken?

Uitgebreid formulier