Sneller in het sportveld.

ja

Sporters

Tijdens normale bezigheden wordt er al veel van onze voeten gevraagd, maar tijdens het sporten al helemaal. Wist u dat u met hardlopen drie tot vier keer uw eigen lichaamsgewicht draagt? Ook krijgt u te maken met schuifkrachten tijdens het sporten (bijvoorbeeld tennis, hockey en voetbal).

Afwijkende voetstand of afwijkend looppatroon

Bij deze effecten is niet alleen het schoeisel belangrijk. Als u regelmatig klachten aan uw voeten, knieën, heupen, rug of spieren ervaart, dan is er wellicht sprake van een afwijkende voetstand of een afwijkend looppatroon. Voor de behandeling van deze klachten kunt u terecht bij ons. Wij beoordelen aan de hand van een loopanalyse wat uw looppatroon is. Dit kunnen wij ook doen aan de hand van gedragen schoenen. Veld Orthopedische Schoentechniek werkt met verschillende specialisten samen, om u een zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Wij bieden adviezen aan op het gebied van schoenen en sportinlays.

Afspraak maken?

Bent u niet zeker over uw looppatroon of heeft u klachten tijdens het sporten? Wij helpen u graag om te zorgen dat u weer vrij kunt bewegen! Neem hier contact met ons op.

 

Loopanalyse

...

Loopanalyse

Dankzij deze analyse krijgen wij uw looppatroon goed in beeld. Afwijkingen aan de voeten kunnen daardoor goed in beeld worden gebracht. Heeft u veel klachten tijdens het sporten? Dan kunnen wij aan de hand van de analyse de oorzaak vinden.

Lees meer
 

Sportinlays

...

Sportinlays

De voeten worden meer belast tijdens het sporten en veel sporters krijgen vroeg of laat te maken met voetproblemen en blessures. Deze klachten aan de voeten kunnen eenvoudig worden voorkomen en verholpen met behulp van sportinlays of sportzolen.

Lees meer

Contact

Veld orthopedische schoentechniek
Vestiging Hoorn
Nieuwe Steen 32D, 1625 HV Hoorn
Vestiging Alkmaar
Keesomstraat 8C, 1821 BS Alkmaar
51797429

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend.

Afspraak maken?

Uitgebreid formulier