Noordwestgroep poli Revalidatie - Alkmaar

Veld orthopedische schoentechniek is een orthopedisch schoenmaker in Alkmaar en specialist op het gebied van voetzorg. Heeft u pijnlijke klachten aan uw voeten dan kunt u bij Veld in Alkmaar terecht. Wij zijn gevestigd aan de Keesomstraat 8C in Alkmaar. Hier kunt u iedere werkdag van 08.30 tot 17.00 uur terecht voor onze spreekuren. Veld Alkmaar beschikt over meetapparatuur waarmee wij de oorzaak van uw voetklachten in beeld krijgen. Vervolgens kunnen wij de passende orthopedische oplossingen voor u vervaardigen. Voor een orthopeed in Alkmaar bent u bij Veld aan het juiste adres. Wij nemen uw klachten zeer serieus en streven ernaar om deze voetklachten snel te verhelpen.

Orthopedische schoentechniek Alkmaar en omgeving

Naast onze dagelijkse spreekuren aan de Keesomstraat in Alkmaar houden wij ook gezamenlijke spreekuren op diverse locaties. Hiermee verhogen wij onze bereikbaarheid én kwaliteit. Van gezamenlijke spreekuren kunt u uitsluitend gebruik maken na verwijzing van uw huisarts of specialist.

Westfriesgasthuis
Het team van revalidatieartsen van het Westfriesgasthuis houdt wekelijks gezamenlijk schoenspreekuur in ons pand aan de Nieuwe Steen.

Waterlandziekenhuis
Twee keer per week zijn wij aanwezig in het Waterlandziekenhuis: op dinsdag en donderdag. Op de dinsdagen houden wij gezamenlijk schoenspreekuur met een revalidatiearts op de poli Revalidatie.

Novawhere
Een keer in de twee weken zijn wij aanwezig op Novawhere. Hier houden wij een multidisciplinair spreekuur in samenwerking met fysiotherapie, revalidatiearts, instrumentmaker en orthopedisch schoentechnicus.

Kwaliteit door samenwerking
Deze spreekuren houden wij samen met professionals op het gebied van voetzorg. De nauwe samenwerking draagt bij aan optimale probleemanalyse, adviezen en eindresultaten. Kwaliteit staat bij ons voorop, wij hebben de oplossing voor u. 

Wilhelminalaan 12
1815 JD Alkmaar

 


Uitsluitend op verwijzing van uw huisarts of specialist. Alleen op afspraak.

Contact

Veld orthopedische schoentechniek
Vestiging Hoorn
Nieuwe Steen 32D, 1625 HV Hoorn
Vestiging Alkmaar
Keesomstraat 8C, 1821 BS Alkmaar
51797429

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend.

Afspraak maken?

Uitgebreid formulier