Orthopedische winkel

Wij zijn Veld Orthopedische Schoentechniek: de specialist in orthopedische hulpmiddelen in de kop van Noord-Holland. Wij zijn experts in schoentechniek en werken met passie aan optimale voetzorg. Welke voetproblemen u ook heeft, wij zorgen ervoor dat u weer prettig kunt lopen. Benieuwd naar wat wij aanbieden?

Orthopedische schoenen

Wanneer u voetproblemen ervaart kunt u orthopedische schoenen laten aanmeten. Dit zijn schoenen die volledig naar uw voeten zijn aangepast. Deze schoenen kunnen bijdragen aan een vermindering van uw klachten, of deze zelfs volledig laten verdwijnen. Om in aanmerking te komen voor orthopedische schoenen dient u een verwijzing van uw huisarts te hebben. De orthopedische schoenen worden dan vergoed door uw zorgverzekeraar. Wilt u meer weten over onze orthopedische schoenen en de procedure? Klik dan hier

Semi-orthopedische schoenen

Semi-orthopedische schoenen zijn ideaal wanneer uw eigen schoenen niet meer goed zitten, maar uw klachten niet zo ernstig zijn dat volledige orthopedische schoenen nodig zijn. Semi-orthopedische schoenen lijken in veel opzichten op confectieschoenen, maar dan met een aantal aanpassingen zodat u er goed op kunt lopen. Semi-orthopedische schoenen worden, mits u een verwijsbrief heeft, vergoed door uw basisverzekering. Meer weten over de mogelijkheden van semi-orthopedische schoenen? Bekijk dan deze pagina! 

Steunzolen

Steunzolen vallen onder de noemer orthopedische supplementen. Het is een corrigerende zool die helpt om voetklachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Soms kunnen steunzolen ook helpen bij pijnklachten in de enkel, rug of knie. Onze steunzolen worden op maat gemaakt en zijn dus niet overdraagbaar. Door steunzolen aan te laten meten heeft u maximaal profijt van dit orthopedische hulpmiddel. Meer weten over steunzolen? Klik dan hier

Sportinlays

Sportinlays zijn steunzolen speciaal voor sportieve activiteiten. Waar steunzolen uw voeten ondersteunen in dagelijkse bezigheden, zijn sportinlays speciaal gemaakt voor de bewegingen die u maakt tijdens het sporten. Sportinlays worden gebruikt om actief blessures te bestrijden of deze in de toekomst te kunnen voorkomen. Wij maken sportinlays op maat zodat deze speciaal op uw voeten zijn afgestemd. Klik hier voor meer informatie over sportinlays.

Verbandschoenen

Heeft u wonden, oedeem of andere klachten aan uw voeten waardoor u tijdelijk geen schoenen kunt dragen? Dan kunt u verbandschoenen laten aanmeten. Deze schoenen lijken op pantoffels en zorgen voor ontlasting van pijnplekken. Heeft u een verwijzing van een medisch specialist om verbandschoenen te laten aanmeten, dan kunt u bij ons een afspraak maken. Meestal kunnen wij verbandschoenen uit voorraad leveren, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Lees hier meer over verbandschoenen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze orthopedische hulpmiddelen? Of wilt u een afspraak maken met onze orthopedische schoentechnicus? Neem dan contact met ons op!

Contact

Veld orthopedische schoentechniek
Vestiging Hoorn
Nieuwe Steen 32D, 1625 HV Hoorn
Vestiging Alkmaar
Keesomstraat 8C, 1821 BS Alkmaar
51797429

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend.

Afspraak maken?

Uitgebreid formulier