Orthopedische schoenen Heerhugowaard

Heeft u (semi-) orthopedische schoenen nodig? Kom dan langs bij Veld Orthopedische Schoentechniek. Met ruim 30 jaar ervaring in de orthopedische schoentechniek helpen wij u graag verder. Heeft u pijnklachten, problemen bij het lopen of bewegen of bijzondere voetzorg nodig? Wij nemen de tijd voor u. Onze vestigingen in Alkmaar en Hoorn zijn beide goed bereikbaar vanaf Heerhugowaard. Onze wachttijden zijn kort, u kunt snel bij ons terecht.

Vestigingen nabij Heerhugowaard

Onze vestiging in Alkmaar ligt aan de Keesomstraat 8c, direct naast ring Alkmaar, bij de afslag naar Alkmaar centrum en aan de kant van Heerhugowaard. Vestiging Hoorn vindt u aan de Nieuwe Steen 32d, gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. In beide vestigingen wordt u geholpen door zeer ervaren orthopedisch schoentechnici, die beschikken over moderne meetinstrumenten en u uitgebreid advies geven over de vele mogelijkheden.

Vergoeding orthopedische schoenen

Als u orthopedische schoenen nodig heeft, dan heeft u waarschijnlijk een verwijzing op medische indicatie ontvangen van uw behandelend specialist. Hiermee krijgt u de orthopedische schoenen vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en declareren de schoenen direct, u hoeft hier niets voor te doen.

De procedure voor het aanmeten van orthopedische schoenen

U maakt een afspraak bij Veld Orthopedische Schoentechniek in Hoorn of Alkmaar. Tijdens de afspraak worden uw voeten nauwkeurig opgemeten, bekijken wij de stand van de voeten, enkels en heupen en wordt gekeken op welke plaatsen uw voeten het zwaarst worden belast. Ook analyseren wij uw looppatroon. Daarna kijken wij samen met u naar modellen, materialen en kleuren. Want uw orthopedische schoenen moeten niet alleen lekker zitten, u moet er ook graag op willen lopen. Is de keuze gemaakt? Dan gaan de schoenen in productie. Binnen 12 weken heeft u de schoenen in huis.

Kom langs bij Veld Orthopedische Schoentechniek

Heeft u vragen over orthopedische schoenen, onze werkwijze, de bereikbaarheid vanaf Heerhugowaard of vergoedingen? Neem vooral contact met ons op, wij helpen u graag.

 

Contact

Veld orthopedische schoentechniek
Vestiging Hoorn
Nieuwe Steen 32D, 1625 HV Hoorn
Vestiging Alkmaar
Keesomstraat 8C, 1821 BS Alkmaar
51797429

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend.

Afspraak maken?

Uitgebreid formulier