Orthopedische schoenen Alkmaar

Bij Veld Orthopedische Schoentechniek Alkmaar werken orthopedisch schoentechnici met een lange staat van dienst. Hun ervaring wordt gecombineerd met de nieuwste technieken en op die manier worden de orthopedische schoenen voor u op maat gemaakt. U kunt ervan op aan dat wij goed naar uw klachten luisteren en dat wij de stand van uw voeten, enkels, knieën en heupen uitgebreid bekijken. De orthopedische schoenen die wij fabriceren voldoen aan hoge kwaliteitseisen en gaan lang mee. U kunt kiezen uit vele modellen, kleuren en materiaalsoorten.

 

De orthopedisch schoenspecialist van Alkmaar en omgeving

Veld Orthopedische Schoentechniek is gevestigd aan de rand van Alkmaar, op de Keesomstraat 8c, nabij de ring en tevens goed bereikbaar vanuit het centrum van de stad. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen en het openbaar vervoer stopt voor de deur. U kunt bij ons terecht wanneer u voetproblemen heeft die mogelijk kunnen worden opgelost met op maat gemaakte inlegzooltjes, schoentechnische aanpassingen of volledig op maat gemaakte orthopedische schoenen, speciaal voor uw voeten.

 

Hoe meten wij orthopedische schoenen aan?

Bent u doorverwezen door uw behandelend specialist? Dan maakt u een afspraak bij de orthopedisch schoentechnicus in Alkmaar. Een medische indicatie is noodzakelijk indien u in aanmerking wilt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Neem uw verwijsbrief mee naar de afspraak.

Tijdens de afspraak vertelt u over uw klachten en daarna gaan we direct aan de slag. Wij gebruiken moderne technieken om uw looppatroon te meten en maken op een scanplaat en digitale afdruk van uw voeten. Ook vragen wij een machtiging aan bij uw zorgverzekeraar. Dit is nodig om de vergoeding te regelen. Als de toestemming van de zorgverzekeraar er is, gaan uw passchoenen in productie en daarna kunt u komen passen. Tijdens het passen beoordelen wij of er nog aanpassingen verricht moeten worden en kiezen wij samen met u de kleur en het model van uw schoenen. Daarna gaan de orthopedische schoenen in productie.

 

Een afspraak maken bij Veld Alkmaar

Wilt u een afspraak maken bij Veld Orthopedische Schoentechniek Alkmaar? Neem dan contact met ons op. Ook met vragen over levertijden, vergoedingen, garantie en onderhoud kunt u natuurlijk bij ons terecht.

 

Veld Alkmaar in de herfstvakantie twee dagen dicht

...

Veld Alkmaar in de herfstvakantie twee dagen dicht

In verband met de herfstvakantie is de vestiging van Veld Orthopedische Schoentechniek in Alkmaar op donderdag 24 oktober en op vrijdag 25 oktober gesloten. De vestiging in Hoorn is gewoon open.

Lees meer
 

Rob Verhoogt in het Noordhollands Dagblad

...

Rob Verhoogt in het Noordhollands Dagblad

Op zaterdag 29 juni publiceerde het Noordhollands Dagblad een uitgebreid artikel over het dankbare werk van Veld Orthopedische Schoentechniek. 

Lees meer
 

Open dag vestiging Alkmaar op zaterdag 6 oktober 2018

...

Open dag vestiging Alkmaar op zaterdag 6 oktober 2018

Veld Orthopedische Schoentechniek staat voor individueel maatwerk, kwaliteit, comfort en service. Onze aanpak resulteert al ruim 40 jaar in een groot aantal tevreden cliënten, die dankzij de inzet van ons hechte en ervaren team weer prettig kunnen lopen. In 2017 hebben wij ons werkveld uitgebreid. In Alkmaar is een nieuwe vestiging geopend aan de goed bereikbare Keesomstraat 8c. Komt u zaterdag 6 oktober kennismaken? 

Lees meer

Contact

Veld orthopedische schoentechniek
Vestiging Hoorn
Nieuwe Steen 32D, 1625 HV Hoorn
Vestiging Alkmaar
Keesomstraat 8C, 1821 BS Alkmaar
51797429

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend.

Afspraak maken?

Uitgebreid formulier