Orthopedische kinderschoenen

Heeft uw kind aangepaste schoenen nodig? Dan is uw prioriteit natuurlijk dat hij of zij weer goed kan lopen, spelen en sporten. Maar de schoen moet niet alleen functioneel zijn, uw kind moet er ook graag op willen lopen. Veld Orthopedische Schoentechniek maakt daarom orthopedische kinderschoenen die aan de eigentijdse wensen van kinderen voldoen. Stoer, vrolijk of een echte meidenschoen: bij het samenstellen van onze collectie is rekening gehouden met elk type kind.

 

Orthopedische kinderschoenen aanmeten

Als uw kind een verwijzing heeft gekregen van een behandelend specialist (een orthopedisch chirurg of een revalidatiearts bijvoorbeeld) kunt u een afspraak maken bij Veld Orthopedische Schoentechniek in Hoorn of Alkmaar. De orthopedisch schoentechnicus gebruikt geavanceerde technieken om de stand van de voeten te meten. Ook wordt het looppatroon geanalyseerd en wordt samen met uw kind gekeken naar kleuren, materialen en modellen. Aan de hand van al deze informatie wordt de orthopedische kinderschoen of de schoentechnische aanpassing vervaardigd.

Procedures en levertijden verschillen, want dat hangt af van de schoentechnische aanpassing die nodig is. Heeft uw kind volledig op maat gemaakte schoenen nodig, dan gaat het om volledig orthopedische schoenen. Maar er bestaan ook semi-orthopedische schoenen. Daarbij wordt een deel van de schoen op maat gemaakt, maar wordt een standaardschoen als uitgangspunt gebruikt.

Welke schoentechnische aanpassing uw kind ook nodig heeft, onze orthopedisch schoentechnici luisteren naar de wensen van uw kind en maken orthopedische schoenen die bij het kind passen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat uw kind weer prettig kan bewegen.

 

Orthopedische kinderschoenen in Hoorn en Alkmaar

Veld Orthopedische Schoentechniek heeft vestigingen in Hoorn en Alkmaar. U kunt terecht waar u dat wenst. Orthopedische kinderschoenen worden vergoed door de zorgverzekeraar, mits u een verwijzing van de behandelend specialist heeft gekregen. Er geldt echter wel een eigen bijdrage. Lees hier meer over de vergoedingen. Heeft u vragen over orthopedische kinderschoenen, de verschillende materialen en modellen of vergoedingen? Neem dan contact op met Veld Orthopedische Schoentechniek. Wij helpen u graag.

 

Open dag vestiging Alkmaar op zaterdag 6 oktober

...

Open dag vestiging Alkmaar op zaterdag 6 oktober

Veld Orthopedische Schoentechniek staat voor individueel maatwerk, kwaliteit, comfort en service. Onze aanpak resulteert al ruim 40 jaar in een groot aantal tevreden cliënten, die dankzij de inzet van ons hechte en ervaren team weer prettig kunnen lopen. In 2017 hebben wij ons werkveld uitgebreid. In Alkmaar is een nieuwe vestiging geopend aan de goed bereikbare Keesomstraat 8c. Komt u zaterdag 6 oktober kennismaken? 

Lees meer
 

Rob Verhoogt bij Veld Orthopedische Schoentechniek

...

Rob Verhoogt bij Veld Orthopedische Schoentechniek

Ter versterking van ons team verwelkomen wij Rob Verhoogt bij Veld Orthopedische Schoentechniek. Rob Verhoogt is al ruim 21 jaar bekend op het gebied van loopanalyses, sportinlays, schoenaanpassingen, steunzolen en orthopedisch schoeisel in de regio Alkmaar.

Lees meer
 

Opening vestiging Keesomstraat Alkmaar

...

Opening vestiging Keesomstraat Alkmaar

Met veel trots maken wij bekend dat we een nieuwe vestiging gaan openen! Naast onze mooie locatie in Hoorn, breiden wij ons nu verder uit naar Alkmaar.

Lees meer

Contact

Veld orthopedische schoentechniek
Vestiging Hoorn
Nieuwe Steen 32D, 1625 HV Hoorn
Vestiging Alkmaar
Keesomstraat 8C, 1821 BS Alkmaar
51797429

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend.

Afspraak maken?

Uitgebreid formulier