Orthopedisch schoenmaker Hoorn

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker in Hoorn? Neem dan eens contact op met Veld Orthopedische schoentechniek; expert in schoentechniek, passie voor voetzorg. Wij zijn al ruim 40 jaar een begrip in de Kop van Noord-Holland. Onze jarenlange ervaring zorgt voor kwaliteit: wij kunnen iedereen een oplossing bieden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Iedere persoon is anders. Ook de klachten verschillen per individu. Daarom zijn wij geen voorstander van standaard modellen. Onze orthopedische schoenen zijn maatwerk: de schoen wordt speciaal voor uw voeten gemaakt. Dit verhoogt de kans dat de orthopedische schoenen uw klachten verminderen.

Semi-orthopedische schoenen: gedeeltelijk maatwerk

Soms zijn volledig orthopedische schoenen niet nodig, maar ervaart u wel klachten wanneer u normale schoenen draagt. In dat geval kunt u in aanmerking komen voor semi-orthopedische schoenen: modellen met een aantal aanpassingen zonder dat ze volledig op maat gemaakt zijn.

Hippe orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen worden gemaakt om lichamelijke klachten te verlichten. Het oplossen van pijn is dan ook het voornaamste doel van de schoenen. Echter is het begrijpelijk dat u er nog wel mooi uit wenst te zien. Wij maken orthopedische schoenen in verschillende soorten en modellen, zoals: sportschoenen, sneakers of mooie laarsjes. Aan de buitenkant van de schoen is meestal niet te zien dat het een orthopedisch model betreft. Bekijk hier onze collectie.

Voorlopige orthopedische schoen

Een volledig op maat gemaakte schoen heeft een levertijd van gemiddeld 12 weken. Wij begrijpen dat u snel van uw lichamelijke klachten af wilt. Vandaar dat wij u voorlopige orthopedische schoenen kunnen aanbieden. Deze schoenen zijn speciaal gemaakt voor tijdelijk gebruik en zijn voorzien van alle noodzakelijke schoenaanpassingen.

Vergoeding orthopedische schoenen

Heeft uw huisarts u geadviseerd om (semi-) orthopedische schoenen aan te laten meten? In dat geval worden de kosten van orthopedische schoenen gedekt door de basiszorgverzekering. Wij hebben alleen een verwijzing van uw huisarts – of ander medisch specialist – nodig. Wij declareren uw schoenen rechtstreeks bij uw zorgverzekering.

Ervaren specialisten

Ons team bestaat uit vier gediplomeerde orthopedische schoentechnici. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring en hebben één doel: iedereen blij de deur uit zien lopen. Wij spelen in op nieuwe mogelijkheden in de techniek van orthopedische schoenen. Ons team volgt regelmatig nascholingscursussen en is op de hoogte van de nieuwste techniek.
Wilt u meer weten over onze orthopedische schoenen? Neem dan contact met ons op!

 

Contact

Veld orthopedische schoentechniek
Vestiging Hoorn
Nieuwe Steen 32D, 1625 HV Hoorn
Vestiging Alkmaar
Keesomstraat 8C, 1821 BS Alkmaar
51797429

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend.

Afspraak maken?

Uitgebreid formulier