Orthopedisch schoenmaker Alkmaar

Aan de rand van Alkmaar, naast de ring op de Keesomstraat 8c zit een orthopedisch schoenmaker met een enorme staat van dienst. Veld Orthopedische Schoentechniek voorziet mensen met voetproblemen van volledig orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen, verbandschoenen, op maat gemaakte inlegzolen of speciale op maat gemaakte steunzolen voor sporters. Ook kunt u terecht voor schoentechnische aanpassingen aan confectieschoenen, orthopedische schoenen voor uw kind of voorlopige orthopedische schoenen. Wat uw behoefte ook is, onze orthopedisch schoenmaker werkt nauwkeurig, is deskundig en luistert naar uw verhaal. Wij doen ons best om te zorgen dat u met de best mogelijke orthopedische oplossing naar huis gaat.

Wat doet de orthopedisch schoenmaker?

Voor orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen, verbandschoenen en op maat gemaakte inlegzolen heeft u een verwijzing nodig van uw behandelend specialist. Speciale inlegzolen voor sporters zijn ook zonder verwijzing verkrijgbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Tijdens de eerste afspraak bij de orthopedisch schoenmaker in Alkmaar wordt er nauwkeurig naar uw voeten gekeken. Maar wij beoordelen ook uw looppatroon en de functionaliteit van andere delen van het lichaam, zoals de heupen en de knieën. Wij maken een scan van uw voeten en doen een grondige loopanalyse. De orthopedisch bespreekt vervolgens met u welke schoentechnische aanpassing nodig is. Heeft u (semi-)orthopedische schoenen nodig? Dan is er volop keuze. Modellen, materiaalsoorten en kleuren worden uitvoerig met u doorgenomen. Ook worden uw (verzekerings)gegevens ingevoerd informeren wij u over de levertijd van uw schoentechnische producten.

Als u een verwijzing heeft ontvangen, worden de kosten voor de (semi-)orthopedische schoenen, verbandschoenen en op maat gemaakte inlegzolen grotendeels vergoed. Lees hier meer over de vergoedingen.

Kan ik een afspraak maken bij de orthopedisch schoenmaker in Alkmaar?

Ja, mits u een verwijsbrief heeft ontvangen van uw behandelend specialist (bijvoorbeeld een orthopedisch chirurg of een revalidatiearts) kunt u een afspraak maken bij de orthopedisch schoenmaker in Alkmaar. Op maat gemaakte steunzolen of speciale steunzolen voor sporters worden onder bepaalde voorwaarden ook zonder de tussenkomst van de zorgverzekeraar geleverd. U betaalt de kosten in dit geval helemaal zelf.

Wilt u een afspraak maken met de orthopedisch schoenmaker? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom.

Contact

Veld orthopedische schoentechniek
Vestiging Hoorn
Nieuwe Steen 32D, 1625 HV Hoorn
Vestiging Alkmaar
Keesomstraat 8C, 1821 BS Alkmaar
51797429

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend.

Afspraak maken?

Uitgebreid formulier