Open dag vestiging Alkmaar op zaterdag 6 oktober

Veld Orthopedische Schoentechniek staat voor individueel maatwerk, kwaliteit, comfort en service. Onze aanpak resulteert al ruim 40 jaar in een groot aantal tevreden cliënten, die dankzij de inzet van ons hechte en ervaren team weer prettig kunnen lopen. In 2017 hebben wij ons werkveld uitgebreid. In Alkmaar is een nieuwe vestiging geopend aan de goed bereikbare Keesomstraat 8c. Komt u zaterdag 6 oktober kennismaken? 

Alle voetspecialisten onder één dak

Tijdens de open dag maakt u kennis met de specialisten van Veld. U bent welkom in de werkplaats en ervaart hoe de geavanceerde loopanalyse in zijn werk gaat. Maar ook verschillende samenwerkingspartners van Veld staan op deze dag tot uw beschikking. Onder de aanwezige specialisten bevinden zich:

OIM Orthopedie
De specialisten van OIM Orthopedie leveren onder meer therapeutische elastische kousen, arm- en beenprothesen, enkel- voet- en beenorthesen en (sport)braces. 

Podotherapeut
Podotherapeut Jacintha Zoon behandelt klachten die voortkomen uit het niet goed functioneren van voeten en/of benen, een (stands)afwijking aan de voeten of een verkeerd looppatroon.

Medisch pedicure / Oncologisch voetspecialist
Annelies Vlaar is medisch pedicure en bovendien gespecialiseerd in voetproblemen met een oncologische oorzaak.
 

De mogelijkheden van digitale techniek

Tijdens de open dag laten wij u graag zien hoe moderne digitale techniek ons helpt om hoogwaardig maatwerk te leveren. Er is een 3D-printer aanwezig en wij demonstreren hoe een scan van uw voet wordt gemaakt. U krijgt een goed beeld van onze werkwijze en de manier waarop een eindproduct tot stand komt.

Welkom bij Veld

Op zaterdag 6 oktober van 10:00 tot 16:00 staan onze deuren voor u open. Het pand van Veld Orthopedische Schoentechniek is gelegen aan de Keesomstraat 8c te Alkmaar, dichtbij de ring. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de koffie staat klaar. Wij ontmoeten u graag!

Contact

Veld orthopedische schoentechniek
Vestiging Hoorn
Nieuwe Steen 32D, 1625 HV Hoorn
Vestiging Alkmaar
Keesomstraat 8C, 1821 BS Alkmaar
51797429

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend.

Afspraak maken?

Uitgebreid formulier