Sneller in het sportveld.

ja

Loopanalyse

We gebruiken onze voeten en benen elke dag om van A naar B te komen. Vooral sporters maken intensief gebruik van hun voeten. Maar niet iedere sporter gebruikt zijn of haar voeten op de juiste manier. Hierdoor kunnen vervelende blessures ontstaan. Om in beeld te krijgen hoe u loopt maakt Veld Schoenen een loopanalyse. Dankzij deze analyse krijgen wij uw looppatroon goed in beeld. Afwijkingen aan de voeten kunnen daardoor goed in beeld worden gebracht. Heeft u veel klachten tijdens het sporten? Dan kunnen wij aan de hand van de analyse de oorzaak vinden.

Afwijking aan de voeten in beeld brengen

Veld Schoenen beschikt over divers meetmateriaal waarmee wij de loopanalyse uitvoeren. Zo kunnen wij daarmee de stand van de voeten, enkels en heupen meten. De loopanalyse wordt onder meer uitgevoerd met behulp van twee highspeed camera’s. Daarnaast beschikken wij over software waarmee wij de hoeken kunnen berekenen. Met een speciale drukplaat zien wij de drukverdeling van de voeten. Dankzij al deze apparatuur zien wij de afwijkingen in de voetafwikkeling en waardoor de voetklachten en sportblessures ontstaan. Misschien loopt u wel heel erg naar binnen of veel op uw hielen. Aan de hand van de loopanalyse kunnen wij een passende oplossing voor uw voetproblemen gaan zoeken. Hierdoor kunnen blessures worden voorkomen of verholpen. Oplossingen voor voetproblemen zijn bijvoorbeeld sportinlays of aanpassingen aan de sportschoenen. 

Blessures voorkomen dankzij de loopanalyse

Hebben wij de passende oplossing gevonden en deze bij u aangemeten, dan kunnen we aan de hand van de loopanalyse testen wat deze oplossing voor uw voeten doet. Hierdoor zien wij of de oplossing z’n werk doet en de juiste ondersteuning biedt tijdens het sporten.

Wilt u meer weten over loopanalyses? Wij helpen u graag verder. Bel voor meer informatie naar 0229 – 23 63 57 of vul ons contactformulier in.


Contact

Veld orthopedische schoentechniek
Vestiging Hoorn
Nieuwe Steen 32D, 1625 HV Hoorn
Vestiging Alkmaar
Keesomstraat 8C, 1821 BS Alkmaar
51797429

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

van 8.30 uur t/m 17.00 uur geopend.

Afspraak maken?

Uitgebreid formulier